Thursday, March 10, 2011

Another two weeks, and we're already dying inside

Friends,
Yes, its another freaking hell two weeks to go.
This 23 March 2010, the results will be out.
Of course, most of us want to take it personally at the school.
Tapi agak agak kalau kau rasa dada kau nak pecah sbb berdebar, aku ada cadangan.
Dunia dah maju wahai sekalian.
Kau naik kereta smpai sekolah, jgn keluar kereta dulu.
Lepak lepak, baca selawat, doa, atau lagi afdal kau bce Surah Yaasin dlm prjalanan.
Agak agak result dah keluar, SMS!
Yes, you can. Tak payah buat muka tak percaya.
And then, its up to you whether you want to go and take the slip.
But then, whats done is done.
My opinion, just go and face it.
For the thrill and suspense, the joy and happiness, the sad and I don't know.
Alahhhh, pergi je lah.
Gaya mcm aku berani gilaa kan?
Aku tak normal kalau aku kata aku tak cuak.
Setakat aku tau, aku tiada campuran DNA Alien dari ET.
Mungkin aku perlu berpura pura tidak takut supaya ibu bapaku tidak susah hati.
Jangan tanya apa pasal aku tulis pasal result SPM.
Entah, saja nak ikut trend semasa.
-________________________-
If I wrote about my day, you'll be bored and vomitted in no time.
Sebab aku pergi wangsawalk lagi.
Itu kan kedai kopi tempat aku lepak.
Oh, Popular ada sale up to 70%, tapi saat kami melangkah masuk, kena halau.
It starts from 11-17 March.
Ya Allah, today is only 10 March.
Syabas dan tahniah diucapkan.

2 comments:

syahmi jofree said...

aku bangga kau berani.aku malu bila kau dihalau keluar -.-'' jangan sakai sngt plis?

izza said...

Kitorg takde la kena halau literally.
Pandai pandai keluar lpas tgok sorang makcik dan anaknya dihalau. HAHA